Ομελέτα με Quaker!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
1 αβγό ολόκληρο
2 ασπράδια αβγών
1 φλιτζανάκι του καφέ νιφάδες βρώμης (Quaker Oats)
4 κουταλιές της σούπας cottage 2% λιπαρά
2 φέτες βραστή γαλοπούλα
1 πράσινη πιπεριά & 4-5 ντοματίνια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάτε πρώτα τα αβγά σε ένα μπολ. Κόβετε τη γαλοπούλα σε μικρά κομματάκια και σε λωρίδες την πιπεριά! Ρίχνετε όλα τα υλικά στο μπολ με τα αβγά και ανακατεύετε ελαφρώς. Σε ένα κεραμικό ή αντικολλητικό μεγάλο τηγάνι που έχουμε ζεστάνει (με ελάχιστο βούτυρο) ρίχνουμε όλο το μίγμα μας. Με χαμηλωμένη τη φωτιά και σκεπασμένο το τηγάνι αφήστε την ομελέτα να ροδίσει από τη μία πλευρά χωρίς να ανακατέψετε καθόλου. Γυρίστε την προσεκτικά απο την άλλη πλευρά με μία σπάτουλα και αφήστε την για ένα λεπτό περίπου. Η ομελέτα σας είναι έτοιμη!
Καλή σας όρεξη!!
ΠΗΓΗ: ΙΩΣΗΦ ΛΕΒΑΝΤΗΣ

