1.Σκοπός λειτουργίας

Να παρέχει στα μέλη και στους επισκέπτες του γυμναστηρίου ψυχαγωγικές δραστηριότητες και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με σκοπό την καλύτερη ποιότητα ζωής.

Να προσφέρει στα μέλη και τους επισκέπτες συνεχή βελτίωση τόσο της φυσικής τους κατάστασης όσο και της ψυχικής τους υγείας.

 

2.Κανονισμοί μελών – Όροι λειτουργίας

Άδεια εισόδου: Η κατάθεση αίτησης εγγραφής, η τακτοποίηση των οικονομικών ζητημάτων και η κατανόηση και αποδοχή των κανονισμών λειτουργίας του γυμναστηρίου είναι απαραίτητα στοιχεία για την εγγραφή ως μέλους και την απόκτηση όλων των προνομίων που προσφέρονται.

Κάρτα μέλους: Κάρτα εισόδου και αναγνώρισης δίνεται στα μέλη κατά την εγγραφή.

Η κάρτα θα πρέπει να επιδεικνύεται κατά την είσοδο του μέλους στο γυμναστήριο αλλά και όποτε αυτή του ζητηθεί.

Απώλεια κάρτας μέλους: Απώλεια ή κλοπή της κάρτας θα πρέπει να αναφέρεται στη διεύθυνση του TRANSFORMERS. Η αντικατάστασή της θα γίνεται με την έκδοση καινούργιας κάρτας μέλους και υπάρχει οικονομική επιβάρυνση.

Λήξη συνδρομής: Οι υπηρεσίες και τα προνόμια προσφέρονται στα μέλη μέχρι την τελευταία μέρα λήξης της συνδρομής.

 

Η κάρτα είναι προσωπική και ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ.

 

Καμία συνδρομή δεν παρατείνεται χωρίς την τακτοποίηση τυχόν οικονομικών εκκρεμοτήτων.

 

ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ  ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΡΗΤΗ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ Ή ΤΟΥ ΚΗΔΕΜΟΝΑ.

 

Το  TRANSFORMERS παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες:

  1. Αίθουσα γυμναστικής και ενδυνάμωσης
  2. Αποδυτήρια με ατομικά ντουλαπάκια

 

Αλλαγή στοιχείων: Τα μέλη για οποιαδήποτε αλλαγή στα προσωπικά τους στοιχεία θα πρέπει να ενημερώνουν τη διεύθυνση.

 

Τρόποι πληρωμής: ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ. ΣΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΜΕΧΡΙ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 12ΜΗΝΟ, 6 ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 6ΜΗΝΟ ΚΑΙ 3 ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ.

3.Ωρες λειτουργίας

Το γυμναστήριο  λειτουργεί σύμφωνα με το ημερήσιο πρόγραμμα λειτουργίας των  δραστηριοτήτων και των χώρων του.

Η διεύθυνση του TRANSFORMERS διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του ωραρίου λειτουργίας καθώς επίσης και του τερματισμού λειτουργίας οποιασδήποτε δραστηριότητας για οποιαδήποτε αιτία το κρίνει αναγκαίο, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

 

4.Αποδυτήρια

Τα μέλη μπορούν να χρησιμοποιούν τα ειδικά ερμάρια που βρίσκονται στο χώρο των αποδυτηρίων για τη φύλαξη των προσωπικών τους αντικειμένων μόνο κατά τη παραμονή τους στο χώρο του γυμναστηρίου και υποχρεούνται να το παραδώσουν ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ  και ΑΔΕΙΟ κατά την αποχώρηση τους.

Σε περίπτωση που κάποιο ερμάριο παραμείνει κλειδωμένο σε ώρες εκτός λειτουργίας, η διεύθυνση για λόγους ασφαλείας έχει το δικαίωμα να το ανοίξει παραβιάζοντας το χωρίς να φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια.

Το TRANSFORMERS  δεν ευθύνεται για κλοπές ή απώλειες των προσωπικών ειδών.

 

5.Διακοπή συνδρομής.

 

Η διεύθυνση του TRANSFORMERS διατηρεί το δικαίωμα πρόωρης καταγγελίας και των συναφών προνομίων οποιουδήποτε μέλους, το οποίο δεν εφαρμόζει τους κανονισμούς λειτουργίας του γυμναστηρίου, χωρίς την υποχρέωση επιστροφής των χρημάτων που έχουν προκαταβληθεί.

 

6.Κανόνες ασφαλείας – υγιεινής

 

Για λόγους ασφαλείας και υγιεινής παρακαλούνται τα μέλη και οι πελάτες του TRANSFORMERS να τηρούν τα παρακάτω:

 

Κάθε μέλος υποχρεούται εντός 2 εβδομάδων  από την ημερομηνία εγγραφής, να προσκομίσει Ιατρική Βεβαίωση από Παθολόγο ή Καρδιολόγο, που να βεβαιώνει πως επιτρέπεται η σωματική του άσκηση. Σε περίπτωση μη προσκόμισης της βεβαίωσης, το γυμναστήριο δικαιούται να μην επιτρέπει την είσοδο στο μέλος μέχρι την προσκόμιση της βεβαίωσης. Μέλη με οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας πρέπει να συμβουλεύονται τον προσωπικό τους γιατρό πριν τη χρήση των υπηρεσιών του TRANSFORMERS.

 

Τα μέλη είναι υποχρεωμένα να προσκομίζουν πετσέτες για χρήση τους κατά τη διάρκεια παραμονής τους στο TRANSFORMERS.

 

Δεν επιτρέπεται η είσοδος στο χώρο εκγύμνασης με παπούτσια που χρησιμοποιούνται εκτός του γυμναστηρίου ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ (tshirt, αθλητική φόρμα και αθλητικά παπούτσια) ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ.

 

Απαγορεύονται ρητώς σκευάσματα μη εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ στο χώρο του γυμναστηρίου.

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα και η κατανάλωση αλκοόλ σε όλους τους χώρους του TRANSFORMERS.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΩΣ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΗΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΦΩΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Τα μέλη του TRANSFORMERS θα πρέπει να συμμορφώνονται με την πολιτική και τους κανονισμούς του γυμναστηρίου σχετικά με τον τρόπο εκγύμνασης και χρήσης των χώρων, συμπεριλαμβανομένης και της αθλητικής ενδυμασίας και αθλητικής συμπεριφοράς.

 

Δε συνιστά προσβολή η σύσταση για κακοσμία από το προσωπικό ή από μέλη του γυμναστηρίου.

 

  1. Αντικείμενα ιδιοκτησίας του TRANSFORMERS

Για την εύρυθμη λειτουργία του γυμναστηρίου παρακαλείσθε να επιστρέφετε τα βάρη στη θέση τους μετά από ΚΑΘΕ άσκηση!  

 

Δεν επιτρέπεται η απομάκρυνση από το χώρο του TRANSFORMERS οποιουδήποτε αντικειμένου ανήκει στην ιδιοκτησία του.

Χαμένα αντικείμενα που βρίσκονται στο TRANSFORMERS θα φυλάσσονται σε αποθηκευτικό χώρο. Για την αναζήτηση των χαμένων αντικειμένων απευθυνθείτε στην υποδοχή του TRANSFORMERS.

 

  1. Είσοδος

Η διεύθυνση διατηρεί το δικαίωμα να μην επιτρέψει την είσοδο στο TRANSFORMERS σε μέλος ή πελάτη που δεν συμμορφώνεται με τους κανονισμούς λειτουργίας  ή η συμπεριφορά του είναι ανάρμοστη.

Η διεύθυνση έχει το δικαίωμα να διακόψει τη συνδρομή μέλους ή την ανανέωση συνδρομής μέλους για οποιαδήποτε λόγο κρίνει αναγκαίο χωρίς να υποχρεούται να αιτιολογήσει τη σχετική της απόφαση.

 

  1. Ευθύνες – Ζημιές

Η διεύθυνση του TRANSFORMERS δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιά, φθορά ή απώλεια των προσωπικών ειδών των μελών. Επίσης, δεν ευθύνεται για ατυχήματα ή βλάβη της υγείας που μπορεί να προκληθεί στα μέλη ή τους πελάτες από την χρήση και ενασχόληση με τις δραστηριότητες και τον εξοπλισμό του TRANSFORMERS χωρίς την επίβλεψη προσωπικού γυμναστή. Τα μέλη του TRANSFORMERS παρακαλούνται να κάνουν όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις(υπέρηχο καρδιάς, τεστ κοπώσεως, εξετάσεις αίματος) πριν την χρήση των δραστηριοτήτων εκγύμνασης. Η διεύθυνση του TRANSFORMERS δεν ευθύνεται για τυχόν επιδείνωση της υγείας  (γνωστής ή άγνωστης αιτιολογίας) που μπορεί να προκληθεί στα μέλη ή τους πελάτες από τη χρήση των δραστηριοτήτων του TRANSFORMERS.

  1. Σημείωση

Η διεύθυνση του TRANSFORMERS διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των κανονισμών και όρων λειτουργίας του γυμναστηρίου όταν αυτή το κρίνει απαραίτητο.

 

 

       

Contact Info

 

TRANSFORMERS Fitness Club

Phone: 2310 384186
Email: transformersfitnessclub@gmail.com
Address: Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 30, Καλαμαριά

About Us

 

Ελάτε σήμερα για ένα δωρεάν δοκιμαστικό

και ανακαλύψτε μόνοι σας γιατί στο TRANSFORMERS είναι διαφορετικά